Atatürk Ortaokulu

Belgegeçer : 0258 518 1395
WEB https://acipayamataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YUKARI MAH. ATATÜRK İLKOKUL CAD. DENİZLİ ACIPAYAM ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 28A ACIPAYAM / DENİZLİ
VİZYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : 2015 YILI İSTANBUL KABATAŞ ANADOLU LİSESİ 2017 YILI İSTANBUL GALATASARAY LİSESİ 2017 YILI İSTANBUL ÇAPA FEN LİSESİ

Saatler : Ders Başlangıç 8:30 Ders Bitişi 16:50
Servis : Servisi yoktur.
Ulaşım : Denizli´den Acıpayam, Kelekçi Koop araçları ile ilçe merkezinde inip 500 metre yürüme mesafesinde. Halk bankasının yanında bulunan sokaktan yukarıya doğru yürünecek.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 55 Km. İlçe çarşı merkezine 500 metre.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTSAL DENİZLİ 2.LİĞİ SPOR GECESİ TÜRKİYE BÖLGE 2.LİĞİ HALK OYUNLARI BOCCE-MENDİL KAPMACA-DART BASKETBOL-VOLEYBL-FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI - I TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI - II
Proje Çalışmaları : MATEMATİK OLİMPİYATLARI PROJESİ OKUDUKÇA BÜYÜYORUM PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EKO OKULLAR PROJESİ E-TWİNNİNG PROJESİ PLOGGİNG OKUYAN BİLİR DİYENLER ESKİYİ GETİR SEVGİYİ GÖTÜR E-TWİNNİNG PROJELERİ